Apparatuur

Klaar om aan de slag te gaan? Belangrijk is om het doel dat je hebt voor ogen te houden. Of dit nu een lokale sportschool is of een fitness centrum met een specifiek doel zoals CrossFit, MMA, bodybuilden of fysiotherapie, de apparatuur die je kiest heeft een enorme impact op het succes van je onderneming.

Kracht en Cardio

Het kopen van commerciƫle fitnessapparatuur kan een hele uitdaging zijn. Kies je de nieuwste high-tech apparaten of kies je gebruikte toestellen van jouw voorkeursmerk? Concentreer je op machines die veelzijdig zijn en makkelijk in gebruik zoals loopbanden, crosstrainers, kracht stations, roeimachines of bikes.

Van het specifieke type apparatuur dat je moet kopen tot de belangrijkste kwaliteitsindicatoren waar je naar moet zoeken, we hebben hieronder drie eenvoudige, nuttige en belangrijke tips gedeeld om je te helpen jouw nieuwe fitnessapparatuur met volledig vertrouwen aan te schaffen.

Neem contact op om tot passende aanbod te komen, ik bespreek graag de mogelijkheden.

Klein materiaal

Jouw leden zoeken naar uitdagingen om prestaties te verbeteren. Dit bied je ze door diverse materialen te gebruiken zoals barbells, dumbbells of bumper plates etc…. Dit aanvullend materiaal is nieuw of tweedehands beschikbaar.
Neem contact op voor om het aanbod te bespreken.