GymLeco garantie

De unieke garantie van Gymleco zorgt ervoor dat uw trainingsapparatuur altijd werkt. We kunnen vol vertrouwen garanderen dat onze apparatuur is ontworpen en vervaardigd met het doel hoge prestaties te combineren met een onderhoudsvrije werking. Om topprestaties te behouden, volgt Gymleco het ISO-9001-verzekeringssysteem.

Wij bieden een unieke dekking voor diverse apparatuuronderdelen. Al onze reserveonderdelen zijn direct beschikbaar voor snelle levering. Er wordt levenslange garantie gegeven op alle stalen frames en lasnaden, flenslagers, gewichtstapels, gravure, schokabsorberende schijven in gewichtstapel, gewichtstapelstaven, stanghangers en nokkenas. De levenslange garantie omvat fabricage- en materiaalfouten.

10 jaar Gymleco Garantie!

Er wordt 10 jaar garantie gegeven op Powerband (alleen 300-serie), het bandreksysteem, lagers en bandwielen, het stoelverstelsysteem, alle instelmogelijkheden en de rubberen handgrepen. Tevens wordt garantie gegeven op fabricage- en materiaalfouten.

gymleco-garantie-warranties-nederland-fitnessapparatuur

Een jaar garantie op pads en een jaar garantie op de Powerband (200-serie)

ISO-9001 kwaliteitsverzekeringssysteem

Bij Gymleco werken we in overeenstemming met het ISO-kwaliteitsverzekeringssysteem om de controle te behouden en alle productie tegelijkertijd te verbeteren als wijzigingen worden doorgevoerd. Door deze afstemming kan het productieproces veel efficiƫnter verlopen en levert het een beter product op voor de klant.

De doelstellingen onder ISO-9001 zijn als volgt: superieure kwaliteit, nauwkeurige levering, beste prijs, snelle productie en service. Alle Gymleco producten worden in eigen huis geproduceerd waardoor wij de productie en kwaliteit kunnen handhaven.

We zijn trots op al onze producten en streven ernaar om de beste fitnessapparatuur op de markt te leveren.