spinningfiets groothandel

 Wat is een spinningfiets?

hij is onmisbaar in elke sportschool staat er wel een, natuurlijk hebben we het over de spinningfiets. De spinningfiets is een soort hometrainer met vliegwiel. Met de spinningfiets fiets je eigenlijk op dezelfde plek.

 Spinningfiets groothandel importeur en leverancier EA Sportmakelaar

De spinningfiets kun je voor verschillende doeleindes gebruiken.  Vaak worden in sportscholen spinning lessen gegeven. Dit is een perfect moment om eens te beginnen met spinnen op een spinningfiets. Spinningfiets groothandel EA Sportmakelaar is importeur en leverancier van professionele spinningfietsen voor in jouw sportschool. Met ruim 25 jaar ervaring helpen wij jou bij het uitkiezen van de juiste spinningfiets. Voor meer informatie kan je ons bellen of mailen. 

Wat train je met een spinningfiets? 

De spinningfiets valt onder cardio apparatuur. De spinning fiets gebruik je voor het verbranden van calorieën of verbeteren van je conditie. De spinningfiets is een perfect fitnessapparaat voor deze doeleindes doordat je vrijwel alle spieren in je lichaam aan het werk zet. Ook gebruik je de spinningfiets voor het trainen van je benen. Deze belast je tijdens het spinnen op de spinningfiets. Hierdoor zal je de ochtend na het spinnen ook wakker worden met spierpijn. 

de voordelen van een spinningfiets 

aan het Spinnen op een spinningfiets zitten veel voordelen. Wij van EA Sportmakelaar hebben een paar voordelen van de spinningfiets op een rijtje gezet.  

1. Spinning is binnen, Tijdens het spinnen zit jij lekker droog en warm te werken aan jouw conditie.  

2. Bij het fietsen op een spinningfiets maak je soepele bewegingen. Spinningfietsen levert jouw lichaam geen schokken op, dit is minder belastend is voor je gewrichten. 

3. Vaak worden er Spinning lessen georganiseerd, dit is altijd gezellig en je bent ook nog eens aan het trainen. een Win-winsituatie!

4.Spinningfietsen nemen vrij weinig ruimte in beslag. Je hebt niet veel vierkante meter nodig voor een paar spinningfietsen in jouw sportschool. 

Dit zijn slechts een paar voordelen van de spinningfiets. Spinningfiets groothandel importeur en leverancier EA Sportmakelaar raad  aan om een paar spinningfietsen in jouw sportschool neer te zetten. Dit is een top fitnessapparaat! 

EA For You!

EA Sportmakelaar is jouw groothandel in fitnessapparatuur en kunstgras. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Ik kom graag naar je toe.

Met vriendelijke groet,

Edwin Albers
Jouw Sportmakelaar

Bel mij via: 06 422 111 66

Samenvattend dienstenaanbod van EA Sportmakelaar:

  • Advies
    Ga je net voor jezelf beginnen? Is je sportclub toe aan een nieuwe look & feel? Er zijn veel keuzes om te maken. Het soort vloer, de hoeveelheid apparatuur en zijn er specifieke merken die je in gedachte hebt? Ga je fitness materiaal leasen, nieuw aanschaffen of tweedehands inkopen? Meer info.
  • Apparatuur
    Klaar om aan de slag te gaan? Belangrijk is om het doel dat je hebt voor ogen te houden. Of dit nu een lokale sportschool is of een fitness centrum met een specifiek doel zoals CrossFit, MMA, bodybuilden of fysiotherapie, de apparatuur die je kiest heeft een enorme impact op het succes van je onderneming. Meer info.
  • Kunstgras
    Voor elke (sport)activiteit een passende ondergrond. Kunstgras is de oplossing. Het is geschikt voor fitness, functionele training, CrossFit of groepslessen en kan ook in algemene ruimtes zowel binnen als buiten. Meer info.