roeitrainer groothandel

Wat is een roeitrainer?


Wat is een roeitrainer nou precies? Met een roeitrainer maak je eigenlijk dezelfde beweging als bij het roeien van een kano. Bij een roeitrainer zit aan de voorkant het weerstandsysteem met een hendel. De hendel zit stevig vast aan het weerstandsysteem. Door aan deze hendel te trekken zal het systeem in beweging komen. Het volgende gedeelte van de roeitrainer is een lange rails waar het stoeltje aan vast zit. Dit stoeltje kan heen en weer bewegen doormiddel van wielen. De bedoeling is om op dit stoeltje te zitten, op het moment dat je trekt aan de hendel zal dit stoeltje heen en weer bewegen. Het zal eerst even wennen zijn maar voer dit goed uit en je bent perfect bezig. Roeitrainer groothandel EA Sportmakelaar is importeur en leverancier van professionele roeitrainers. Voor meer informatie of advies kun je ons altijd bellen of mailen sturen.

Roeitrainer groothandel importeur en leverancier EA Sportmakelaar
Roeitrainer groothandel

Wat train je met de roeitrainer?


De roeitrainer is een populair fitnessapparaat. welke spiergroep of spiergroepen train je hier nou eigenlijk mee? Je kunt jezelf beter de vraag stellen welke spiergroep train ik niet! Bij de roeitrainer gebruik je veel spiergroepen in jouw lichaam. Dat zijn de volgende spiergroepen: de armspieren, beenspieren, schouderspieren, rugspieren en buik spieren. Doordat je zo veel spiergroepen traint is de roeitrainer de perfecte machine om veel calorieën mee te verbranden. Waarom? heel simpel hoe meer spiergroepen je gebruik hoe meer calorieën je verbrand.

Wat zijn de voordelen van een roeitrainer?


EA Sportmakelaar raad het sterk aan om één of meerdere roeitrainers in jouw sportschool neer te zetten.
Roeitrainer groothandel EA Sportmakelaar heeft daarom ook de volgende voordelen van de roeitrainer op een rijtje gezet:

 1. De roeitrainer is een vrij eenvoudige machine. Je gaat zitten pakt de hendel en trekt deze vervolgens naar achteren. Belangrijk is wel dat je jouw rug goed recht houdt. Eenmaal onder de knie is het super effectief en heel eenvoudig te doen.
 2. De roeitrainer is geen appraat waar jij je lichaam heel zwaar mee belast. het voordeel hier van is dat de roeimachine vrijwel geen blessures veroorzaakt.
 3. De roeitrainer is niet alleen perfect voor cardio ook wordt je sterker van de roeitrainer.

EA For You!

EA Sportmakelaar is jouw groothandel in fitnessapparatuur en kunstgras. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Ik kom graag naar je toe.

Met vriendelijke groet,

Edwin Albers
Jouw Sportmakelaar

Bel mij via: 06 422 111 66

Samenvattend dienstenaanbod van EA Sportmakelaar:

 • Advies
  Ga je net voor jezelf beginnen? Is je sportclub toe aan een nieuwe look & feel? Er zijn veel keuzes om te maken. Het soort vloer, de hoeveelheid apparatuur en zijn er specifieke merken die je in gedachte hebt? Ga je fitness materiaal leasen, nieuw aanschaffen of tweedehands inkopen? Meer info.
 • Apparatuur
  Klaar om aan de slag te gaan? Belangrijk is om het doel dat je hebt voor ogen te houden. Of dit nu een lokale sportschool is of een fitness centrum met een specifiek doel zoals CrossFit, MMA, bodybuilden of fysiotherapie, de apparatuur die je kiest heeft een enorme impact op het succes van je onderneming. Meer info.
 • Kunstgras
  Voor elke (sport)activiteit een passende ondergrond. Kunstgras is de oplossing. Het is geschikt voor fitness, functionele training, CrossFit of groepslessen en kan ook in algemene ruimtes zowel binnen als buiten. Meer info.