Tweedehands fitnessapparatuur

Tweedehands fitnessapparatuur

Fitness apparatuur, we kennen het allemaal en weten ook hoe duur het is. Voor een professioneel fitnessapparaat ben je al snel duizenden euro’s kwijt. Dit zijn natuurlijk enorme bedragen voor een machine. EA Sportmakelaar biedt het volgende aan, tweedehands fitnessapparatuur. Wij leasen, verkopen of verhuren tweedehands fitnessapparatuur.

Refursbished:
Tweede hands refurbished fitnessapparaten wat zijn dat? Refurbished houdt in dat een oud apparaat als basis wordt gebruikt, vervolgens worden alle versleten of kapotte gedeeltes van het apparaat vervangen en hersteld. Het apparaat is uiteindelijk weer in top staat en kan super goed gebruikt worden. EA Sportmakelaar biedt ook deze optie aan van tweedehands fitnessapparatuur.

Gebruikte fitnessapparatuur:
De tweede optie die wij aanbieden is het kopen van gebruikte fitnessapparatuur. Deze apparaten zijn gebruikt maar wel in goede staat. De vorige eigenaar/eigenaren zijn goed omgegaan met de fitnessapparatuur, maar wilde van de fitnessmachine af. Wij hebben de machine gekocht en bieden het weer tegen voordelige prijzen aan. uiteindelijk kunnen andere sportscholen weer gebruik maken van deze fitnessapparaten.

Tweedehands Fitnessapparatuur (gebruikt, refurbished) kopen of leasen
Tweedehands Fitnessapparatuur

Waarom zou ik een tweedehands fitnessapparaat kopen?


Veel mensen stellen zichzelf de vraag waarom zou ik tweedehands fitnessapparatuur kopen? Er zitten een paar grote voordelen aan het leasen/kopen van tweedehandsfitnessapparatuur.


1. De tweedehands fitnessapparaten zijn een stuk goedkoper dan nieuw. Je bespaart enorm veel geld bij het kopen van tweedehands fitnessapparaten. Naast het feit dat dit goedkoper is zal je nauwelijks tot geen verschil zien tussen nieuw en tweedehands. Bijna alle tweedehands fitnessapparaten zijn nog in geweldige staat en zien er zo goed als nieuw uit.
2. Naast het besparen van veel geld kunnen tweedehandsfitnessapparaten ook een flinke milieuwinst opleveren. De machines worden hergebruikt, wat ervoor zorgt dat de levensduur van deze machines wordt verlengt. op het moment dat je fitnessapparatuur tweedehands koopt hoeft het niet nieuw gemaakt te worden. dit scheelt grondstoffen en afval, want die komen aanbod om deze machine tot stand te laten komen.

EA Sportmakelaar is jouw groothandel in fitnessapparatuur en kunstgras. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Ik kom graag naar je toe.

Met vriendelijke groet,

Edwin Albers
Jouw Sportmakelaar

Bel mij via: 06 422 111 66

Samenvattend dienstenaanbod van EA Sportmakelaar als groothandel loopbanden

  • Advies
    Ga je net voor jezelf beginnen? Is je sportclub toe aan een nieuwe look & feel? Er zijn veel keuzes om te maken. Het soort vloer, de hoeveelheid apparatuur en zijn er specifieke merken die je in gedachte hebt? Ga je fitness materiaal leasen, nieuw aanschaffen of tweedehands inkopen? EA Sportmakelaar, jouw groothandel loopbanden. Meer info.
  • Apparatuur
    Klaar om aan de slag te gaan? Belangrijk is om het doel dat je hebt voor ogen te houden. Of dit nu een lokale sportschool is of een fitness centrum met een specifiek doel zoals CrossFit, MMA, bodybuilden of fysiotherapie, de apparatuur die je kiest heeft een enorme impact op het succes van je onderneming. Meer info.
  • Kunstgras
    Voor elke (sport)activiteit een passende ondergrond. Kunstgras is de oplossing. Het is geschikt voor fitness, functionele training, CrossFit of groepslessen en kan ook in algemene ruimtes zowel binnen als buiten. Meer info.