Loopbanden groothandel

Hoe gebruik ik een loopband goed?


De loopband is een simpele fitnessapparaat. Dit is de perfecte machine om als beginnend fitnesser mee te beginnen. Het is een enorm eenvoudig en effectief fitnessapparaat.

Het gaat als volgt, Je stapt op de loopband en geeft in het schermpje voor je aan op welk tempo jij wilt lopen. Dit is geheel aan jou en kan verschillen tussen wandelen, hardlopen en rennen. Bij de meeste apparaten is ook de hellingshoek aanpasbaar. Hierbij kun je aangeven of je met een helling wilt lopen en met welke helling je wilt lopen. Vervolgens geef je aan hoeveel minuten je wilt lopen. Heb je dit eenmaal gedaan dan klik je op start. Hardlopen op de loopband gaat precies hetzelfde als hardlopen buiten. Je begint met lopen op het tempo dat jij hebt aangegeven, bevalt dit je niet dan kun je het op elk moment aanpassen. Loopbanden Groothandel importeur en leverancier EA Sportmakelaar is leverancier van professionele loopbanden voor in jouw sportschool. Voor meer informatie over diverse loopbanden zijn wij te bereiken via e-mail of telefoon.

Wat zijn de voordelen van een loopband?

 1. De loopband is optimaal voor mensen die niet houden van slecht weer. De loopband staat in bijna elk geval binnen waar het lekker warm is. Regenen of hard waaien zal het er niet wat, dit zorgt ervoor dat je lekker kan gaan lopen.
 2. Omdat de loopband binnen staat hoef je ook niet op te passen voor ander verkeer, je kunt je gewoon focussen op het hardlopen.
 3. Een ander groot voordeel is de ondergrond. Hardlopen op een loopband heeft een hele andere ondergrond dan buiten hardlopen. Vaak loop je buiten op asfalt of beton, dit is een vrij harde ondergrond. Op het moment dat je op hardere ondergrond loopt moet jouw lichaam heftigere schokken verwerken. De ondergrond van een loopband heeft een wat verende ondergrond. Het voordeel is dat de impact minder heftig is op jouw lichaam, dit zorgt voor minder blessures en meer loopplezier.

Loopbanden groothandel importeur en leverancier EA Sportmakelaar beschikt tot professionele loopbanden. Deze loopbanden hebben zeer goede veerring waardoor jij minder blessures oploopt en meer loopplezier zult hebben.

Wat train je met een loopband?

Vaak wordt een loopband alleen gezien als cardio apparaat. Dit klopt deels, de loopband is een uitstekend apparaat om je conditie op peil te houden of wat extra killootjes af te vallen. Naast het op peil houden van je conditie train je ook veel verschillende spiergroepen. Met het hardlopen op een loopband train je je buikspieren, beenspieren, bilspieren, en je rugspieren. De loopbanden van EA Sportmakelaar helpen sporters optimaal bij het halen van persoonlijke doelen.

EA Sportmakelaar is jouw groothandel in fitnessapparatuur en kunstgras. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Ik kom graag naar je toe.

Met vriendelijke groet,

Edwin Albers
Jouw Sportmakelaar

Bel mij via: 06 422 111 66

Samenvattend dienstenaanbod van EA Sportmakelaar als groothandel loopbanden

 • Advies
  Ga je net voor jezelf beginnen? Is je sportclub toe aan een nieuwe look & feel? Er zijn veel keuzes om te maken. Het soort vloer, de hoeveelheid apparatuur en zijn er specifieke merken die je in gedachte hebt? Ga je fitness materiaal leasen, nieuw aanschaffen of tweedehands inkopen? EA Sportmakelaar, jouw groothandel loopbanden. Meer info.
 • Apparatuur
  Klaar om aan de slag te gaan? Belangrijk is om het doel dat je hebt voor ogen te houden. Of dit nu een lokale sportschool is of een fitness centrum met een specifiek doel zoals CrossFit, MMA, bodybuilden of fysiotherapie, de apparatuur die je kiest heeft een enorme impact op het succes van je onderneming. Meer info.
 • Kunstgras
  Voor elke (sport)activiteit een passende ondergrond. Kunstgras is de oplossing. Het is geschikt voor fitness, functionele training, CrossFit of groepslessen en kan ook in algemene ruimtes zowel binnen als buiten. Meer info.