Fitnessapparatuur leasen

Wat is leasen?


Bij fitnessapparatuur leasen betaal jij EA Sportmakelaar maandelijks een bedrag voor het gebruiken van onze fitnessapparaten. Leasen is te vergelijken met het huren van een fitnessapparaat. Het verschil is dat bij leasen een mogelijkheid is om het fitnessapparaat te kopen. Wij hebben bij elk leasecontract de uiteindelijke optie om na afloop van het contract, het desbetreffende fitnessapparaat te kopen. Afhankelijk van het contract is dit niet verplicht. Het grote voordeel die wij jou bieden is dat jij niet in een keer een enorm bedrag hoeft te betalen. Heb je nog eventuele vragen neem vooral contact met ons op.

Wij bieden 2 verschillende vormen van leasen aan

 1. de eerste vorm van leasen noem je financiƫle lease. EA Sportmakelaar heeft een fitnessapparaat aangeschaft die jij vervolgens kan leasen. Je betaalt ons in termijnen waardoor, het apparaat steeds meer een stukje van jou is. je kunt dit eigenlijk als een lening zien. Jij bent eigenaar van het apparaat en betaalt ons in termijnen terug.
 2. De tweede vorm van leasen is operationele lease. Je kunt dit zien als het huren van fitnessapparatuur. Hierbij blijft EA Sportmakelaar gedurende de hele periode juridisch en economisch eigenaar van het fitnessapparaat. In sommige overeenkomsten zijn reparaties en onderhoud inbegrepen. Aan het einde van de geleasede periode komt EA Sportmakelaar het fitnessapparaat weer ophalen.

Waarom zou ik gaan leasen?


Fitness is een steeds populairder wordende sport onder de Nederlands bevolking, nog steeds groeit het enorm. Door een steeds maar toenemende aantal sporters schieten de sportscholen als paddenstoelen uit de lucht. Je kunt als sportschool dus niet achterblijven en moet jezelf onderscheiden van de rest van de sportscholen. Waarom zouden klanten zich bij jouw sportschool willen aansluiten? Het antwoord is door veel verschillende en professionele fitnessapparaten in jou sportschool neer te zetten. Dit is de ultieme manier om je te onderscheiden van de andere sportscholen. Fitness apparatuur leasen kan bij EA Sportmakelaar! Wij bieden veel verschillende en Professionele fitnessapparatuur aan, die jij tegen voordelige prijzen bij ons kan leasen. EA Sportmakelaar helpt jou graag!

EA Sportmakelaar is jouw groothandel in fitnessapparatuur en kunstgras. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Ik kom graag naar je toe.

Met vriendelijke groet,

Edwin Albers
Jouw Sportmakelaar

Bel mij via: 06 422 111 66

Samenvattend dienstenaanbod van EA Sportmakelaar:

 • Advies
  Ga je net voor jezelf beginnen? Is je sportclub toe aan een nieuwe look & feel? Er zijn veel keuzes om te maken. Het soort vloer, de hoeveelheid apparatuur en zijn er specifieke merken die je in gedachte hebt? Ga je fitness materiaal leasen, nieuw aanschaffen of tweedehands inkopen? Meer info.
 • Apparatuur
  Klaar om aan de slag te gaan? Belangrijk is om het doel dat je hebt voor ogen te houden. Of dit nu een lokale sportschool is of een fitness centrum met een specifiek doel zoals CrossFit, MMA, bodybuilden of fysiotherapie, de apparatuur die je kiest heeft een enorme impact op het succes van je onderneming. Meer info.
 • Kunstgras
  Voor elke (sport)activiteit een passende ondergrond. Kunstgras is de oplossing. Het is geschikt voor fitness, functionele training, CrossFit of groepslessen en kan ook in algemene ruimtes zowel binnen als buiten. Meer info.