Kunstgras groothandel

Wat is Kunstgras?


Kunstgras is een materiaal dat gemaakt is van synthetische stoffen. het materiaal van kunstgras is van een speciaal soort polymeer gemaakt, dit noemen we polyethyleen co-polymeer. De kunstgras sprieten zijn groen en komen is verschillende hoogtes. Het is eigenlijk op de dezelfde manier gemaakt als een tapijt: het heeft een stevige onderkant en vervolgens worden de sprietjes machinaal vast gestikt. De laatste jaren heeft het kunstgras grote sprongen gemaakt, het kunstgras oogt steeds meer als een echt stukje gras. Kunstgras Groothandel EA Sportmakelaar beschikt tot de nieuwste, mooiste en meest fijne kunstgrasvelden die tegenwoordig worden aangeboden.

Waar wordt kunstgras voor gebruikt?


Kunstgras wordt veel gebruikt voor sporten. In veel delen van Nederland is het gebruikelijker om kunstgras te laten installeren in plaats van echt gras. Sporten is vaak vrij belastend voor gras, voetbalschoenen maken grasvelden vrij eenvoudig kapot. Het voordeel van een kunstgrasveld is dat dit niet kapot gaat na het uitoefenen van een sport. dit is ideaal want op het moment dat iets kapot gaat hoef je het ook niet te repareren. Een kunstgras veld kost simpelweg gewoon veel minder tijd en geld dan het behouden van een goed echt gras veld.

Waarom zou je kunstgras installeren?


Aan kunstgras zitten veel voordelen voor de consument. Je bespaart zowel geld als tijd en kunstgras is een uitstekend alternatief voor echt gras. Natuurlijk gras heeft jaarlijks circa 200 liter water per vierkante meter nodig. Het voordeel van kunstgras is dat kunstgras totaal geen water nodig heeft, dit zorgt ervoor dat je maandelijkse waterrekening enorm laag is. In de jaren 2018, 2019 en zelfs dit jaar ontstond er een tekort aan water, hierdoor ontstond in sommige gebieden een verbod op het sproeien van landgoed voor boeren. De verwachtingen zijn dat het alleen nog maar droger wordt de aankomende jaren. Een kunstgrasmat is de perfecte oplossing voor bijvoorbeeld voetbalverenigingen, Kunstgras bespaart jaarlijks enorm veel water en geld. Deze besparingen van water kunnen dan voor andere doeleinden gebruikt worden.

Waar echt gras dood kan gaan is Een tweede voordeel van kunstgras dat, kunstgras ruim 10 tot 15 jaar mee kan gaan. Kunstgras kan niet afsterven door bijvoorbeeld tekort aan water omdat het van synthetische stoffen is gemaakt. Een ander pluspuntje is dat kunstgras altijd groen is wat er natuurlijk goed uitziet. Kortom er zitten veel voordelen aan kunstgras, het aanschaffen van kunstgras bij Kunstgras groothandel EA Sportmakelaar is een perfecte keuze. Wij helpen jou graag!

EA For You!

EA Sportmakelaar is jouw groothandel in fitnessapparatuur en kunstgras. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Ik kom graag naar je toe.

Met vriendelijke groet,

Edwin Albers
Jouw Sportmakelaar

Bel mij via: 06 422 111 66

Samenvattend dienstenaanbod van EA Sportmakelaar:

  • Advies
    Ga je net voor jezelf beginnen? Is je sportclub toe aan een nieuwe look & feel? Er zijn veel keuzes om te maken. Het soort vloer, de hoeveelheid apparatuur en zijn er specifieke merken die je in gedachte hebt? Ga je fitness materiaal leasen, nieuw aanschaffen of tweedehands inkopen? Meer info.
  • Apparatuur
    Klaar om aan de slag te gaan? Belangrijk is om het doel dat je hebt voor ogen te houden. Of dit nu een lokale sportschool is of een fitness centrum met een specifiek doel zoals CrossFit, MMA, bodybuilden of fysiotherapie, de apparatuur die je kiest heeft een enorme impact op het succes van je onderneming. Meer info.
  • Kunstgras
    Voor elke (sport)activiteit een passende ondergrond. Kunstgras is de oplossing. Het is geschikt voor fitness, functionele training, CrossFit of groepslessen en kan ook in algemene ruimtes zowel binnen als buiten. Meer info.