Fitnessapparatuur winkel

Waarom zou je hier jouw fitnessapparatuur kopen? EA Sportmakelaar is minder duur dan apparatuur die je in de winkel vindt. Onze fitnessapparatuur verkopen wij tegen voordelige prijzen. Vaak zoeken onze opdrachtgevers zoals fitnesscentra, openbare scholen, sportscholen of groepen naar grotere installaties om aan te bieden aan de klanten. Met jaren ervaring helpt EA Sportmakelaar jou bij het vinden aan aanschaffen van de juiste fitnessapparatuur. Voor meer informatie kan je ons bellen of mailen. 

Fitnessapparatuur winkel importeur en leverancier EA Sportmakelaar

Als het aankomt op het houden van een gezonde leefstijl is geld besparen natuurlijk niet het enige doel. Onze fitnessapparatuur winkel biedt alleen fitnessapparatuur aan van een professionele, sportschool, kwaliteit. Bij zaken doen met EA Sportmakelaar koop je de beste apparatuur tegen de meest gunstige voorwaarden.

Ben jij op zoek naar een leverancier van fitnessapparatuur?

Wil jij jouw sportschool of gymlokaal uitrusten met nieuwe of gebruikte professionele fitnessapparatuur waaronder roeitrainers, spinningbikes, crosstrainers, krachtapparatuur, loopbanden en zo voort? Bij onze online fitnessapparatuur winkel ben je bij het juiste adres. Met ruim jaren ervaring kunnen wij jou ook helpen bij het ontwerpen en inrichten van jouw sportlocatie. Doordat wij zelf ook eigenaar zijn geweest van een sportschool weten wij wat belangrijk is voor jouw en je klanten.

EA For You!

EA Sportmakelaar is jouw groothandel in fitnessapparatuur en kunstgras. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Ik kom graag naar je toe.

Met vriendelijke groet,

Edwin Albers
Jouw Sportmakelaar

Bel mij via: 06 422 111 66

Samenvattend dienstenaanbod van EA Sportmakelaar:

  • Advies
    Ga je net voor jezelf beginnen? Is je sportclub toe aan een nieuwe look & feel? Er zijn veel keuzes om te maken. Het soort vloer, de hoeveelheid apparatuur en zijn er specifieke merken die je in gedachte hebt? Ga je fitness materiaal leasen, nieuw aanschaffen of tweedehands inkopen? Meer info.
  • Apparatuur
    Klaar om aan de slag te gaan? Belangrijk is om het doel dat je hebt voor ogen te houden. Of dit nu een lokale sportschool is of een fitness centrum met een specifiek doel zoals CrossFit, MMA, bodybuilden of fysiotherapie, de apparatuur die je kiest heeft een enorme impact op het succes van je onderneming. Meer info.
  • Kunstgras
    Voor elke (sport)activiteit een passende ondergrond. Kunstgras is de oplossing. Het is geschikt voor fitness, functionele training, CrossFit of groepslessen en kan ook in algemene ruimtes zowel binnen als buiten. Meer info.