Fitnessapparatuur importeur

Ben jij een ondernemer en van plan een eigen sportschool op te zetten? Wil jij graag meewerken aan de gezondheid van de mensen in jouw sportschool? Neem dan contact op met EA Sportmakelaar, jouw importeur van fitnessapparatuur.

Op het moment dat je fitnessapparatuur wilt kopen ben je bij ons aan het goede adres. Wij hebben een brede selectie van professionele sportschool fitnessapparatuur. De meeste importeurs van fitnessapparaten in de groothandel bieden apparatuur vooral gericht op het verbeteren van lichaamskracht. Denk daarbij aan losse gewichten, halterbanken, machines en ander tilaccessoires.

Fitnessapparatuur Importeur Nederland

Afgezien van gewichten, vinden wij van EA Sportmakelaar dat importeurs en leveranciers van fitnessapparatuur ook fitnessmachines moeten aanbieden die kunnen worden gebruikt bij cardiotrainingen. Enkele voorbeelden zijn loopbanden, crosstrainers, spinningfietsen en roeimachines. Met meer dan 10 jaar ervaring kunnen wij van EA Sportmakelaar jouw sportschool zeer goed helpen bij de aanschaf of lease van zeer professionele fitnessapparatuur zowel voor kracht- alsook voor cardiotraining.

Fitnessapparatuur leverancier Nederland

Hoewel tijdschriften een goed bron van informatie kunnen zijn bij het zoeken naar één importeur van fitnessapparatuur, is internet het ideale hulpmiddel bij het zoeken naar een importeur van fitnessapparatuur.
Doormiddel van internet heb jij ons gevonden en ben je slechts een telefoontje verwijderd van contact met EA Sportmakelaar. Wij zijn snel en goed bereikbaar en helpen jou graag. Wij zijn heel open en eerlijk over onze fitnessapparatuur en zullen jou zo goed mogelijk helpen bij het kiezen van het juiste fitnessapparaat. Eerlijkheid duurt het langst en wij gaan voor de lange termijn relatie.

Fitnessapparatuur importeur Nederland Apeldoorn Arnhem

Importeur van populaire fitnessapparatuur

Op het moment dat jij jouw eigen sportschool wilt uitrusten met hoogwaardige en duurzame fitnessapparatuur, is het verstandig om te investeren in merken met een goede naam. De bekende merken van loopbanden, crosstrainers, roeitrainers en spinningfietsen worden door ons geleverd, zowel nieuw alsook gebruikt.
Wij van EA Sportmakelaars werken met zeer goede merken waaronder TechnoGym, Life Fitness, Matrix en GYM80. Je kunt er zeker van zijn dat de fitnessapparaten die wij leveren en importeren duurzaam zijn gemaakt en van hoogwaardig materiaal dat voldoet aan alle geldende veiligheidseisen. Als je vragen hebt over verschillende fitnessapparaten van verschillende merken kunnen wij jou daar goed bij helpen! Bel dan gratis 06 422 111 66 of stuur ons een e-mailbericht.

EA For You!

EA Sportmakelaar is jouw groothandel in fitnessapparatuur en kunstgras. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Ik kom graag naar je toe.

Met vriendelijke groet,

Edwin Albers
Jouw Sportmakelaar

Bel mij via: 06 422 111 66

Samenvattend dienstenaanbod van EA Sportmakelaar:

  • Advies
    Ga je net voor jezelf beginnen? Is je sportclub toe aan een nieuwe look & feel? Er zijn veel keuzes om te maken. Het soort vloer, de hoeveelheid apparatuur en zijn er specifieke merken die je in gedachte hebt? Ga je fitness materiaal leasen, nieuw aanschaffen of tweedehands inkopen? Meer info.
  • Apparatuur
    Klaar om aan de slag te gaan? Belangrijk is om het doel dat je hebt voor ogen te houden. Of dit nu een lokale sportschool is of een fitness centrum met een specifiek doel zoals CrossFit, MMA, bodybuilden of fysiotherapie, de apparatuur die je kiest heeft een enorme impact op het succes van je onderneming. Meer info.
  • Kunstgras
    Voor elke (sport)activiteit een passende ondergrond. Kunstgras is de oplossing. Het is geschikt voor fitness, functionele training, CrossFit of groepslessen en kan ook in algemene ruimtes zowel binnen als buiten. Meer info.