Fitnessapparatuur Groothandel

Groothandel fitnessapparatuur is minder duur dan apparatuur die je normaal in de winkel vindt. Vaak zoeken onze opdrachtgevers zoals fitnesscentra, openbare scholen, sportscholen of groepen naar grotere installaties om aan te bieden aan de klanten tegen goede prijzen. EA Sportmakelaar helpt jou bij het vinden en de aanschaf van de juiste fitnessapparatuur tegen goede prijzen. Dat is toch interessant!

Natuurlijk is geld besparen niet het enige motief als het neerkomt op het aanbieden van goede apparatuur die andere mensen helpt bij een gezonde leefstijl. Daarom bieden wij alleen fitnessapparatuur aan van een professionele, sportschool, kwaliteit. Dus, wanneer je zaken doet met EA Sportmakelaar weet je zeker dat je de beste apparatuur koopt tegen de meest gunstige voorwaarden.

Ben jij op zoek naar een leverancier van fitnessapparatuur?

Wil jij het gymlokaal of fitnesscentrum uitrusten met nieuwe of gebruikte professionele fitnessapparatuur waaronder roeitrainers, spinningbikes, crosstrainers, krachtapparatuur, loopbanden en zo voort? Dan ben je bij ons aan het goede adres.
Wij kunnen je ook helpen bij het ontwerpen en indelen van jouw sportlocatie. Daar hebben wij jaren ervaring in. EA Sportmakelaar weet wat jij belangrijk vindt uit eerste hand, wij zijn namelijk zelf ook eigenaar geweest van een sportschool en hebben meerdere jaren geleverd aan 100’den sportscholen in Nederland en België.

fitnessapparatuur groothandel importeur kopen apeldoorn arnhem

Groothandel fitnessapparatuur

EA Sportmakelaar is jouw groothandel in fitnessapparatuur en kunstgras. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Ik kom graag naar je toe.

Met vriendelijke groet,

Edwin Albers
Jouw Sportmakelaar

Bel mij via: 06 422 111 66

Samenvattend dienstenaanbod van EA Sportmakelaar:

 • Advies
  Ga je net voor jezelf beginnen? Is je sportclub toe aan een nieuwe look & feel? Er zijn veel keuzes om te maken. Het soort vloer, de hoeveelheid apparatuur en zijn er specifieke merken die je in gedachte hebt? Ga je fitness materiaal leasen, nieuw aanschaffen of tweedehands inkopen? Meer info.
 • Apparatuur
  Klaar om aan de slag te gaan? Belangrijk is om het doel dat je hebt voor ogen te houden. Of dit nu een lokale sportschool is of een fitness centrum met een specifiek doel zoals CrossFit, MMA, bodybuilden of fysiotherapie, de apparatuur die je kiest heeft een enorme impact op het succes van je onderneming. Meer info.
 • Kunstgras
  Voor elke (sport)activiteit een passende ondergrond. Kunstgras is de oplossing. Het is geschikt voor fitness, functionele training, CrossFit of groepslessen en kan ook in algemene ruimtes zowel binnen als buiten. Meer info.

Wij leveren alles soort apparatuur waaronder alles wat nodig is om uitstekende squats uit te voeren.

9 stappenplan – de uitvoering van de squat

 1. Sta rechtop en houdt gedurende de hele oefening de rug recht;
 2. Kijk recht vooruit en kies een focuspunt;
 3. Blijf tijdens de oefening naar dit punt kijken;
 4. Breng je handen recht vooruit met de handpalmen naar beneden;
 5. Voeten minimaal op schouderbreedte tot maximaal heupbreedte;
 6. Je voeten wijzen naar voren in een rechte hoek;
 7. Maak een kniebuiging alsof je op een stoel wilt gaan zitten. Je heupen beweeg je naar achteren;
 8. Zak door tot op de voor jouw optimale diepte;
 9. Houdt altijd spanning op de spieren, zet dus je knieën nooit op slot dus niet volledig uitstrekken.